طراحی هتل Volkshotel ، طراحی 9 اتاق توسط 9 طراح با ایده های متفاوت ، آمستردام

نگاهی به هتل Volkshotel در آمستردام با 172 اتاق با زیربناهای متفاوت ، از کوچک تا بزرگ داشته باشیم . در یک چالش طراحی ، تصمیم بر طراحی نه عدد از اتاق های این هتل که دارای ابعاد استاندارد و متوسط بودند گرفته شد ،با این تفاوت که هر فضا توسط یک معمار با ویژگی های منحصر به فرد و جزئیات و تم خاص طراحی شود.

1- You Are Here 

ایده پردازی های این اتاق توسط  Swaantje Nijkamp ، Linde Ex و  Ella Gil بود که توسط Elwin van Heyningen طراحی شد . فضایی با طراحی خاص ، با استفاده از تکنولوژی های نورپردازی به گونه ای که بتوان انواع طرح و بافت را بر روی سطوح ایجاد نمود . طراحی این فضا ، بر پایه بهره بردن از لامپ های و رشته های نئون بوده است

setavin_2001_1477888220 setavin_2001_1477888228 setavin_2001_1477888234 setavin_2001_1477888240

2-  Cabin in the Woods

همان طور که از نام این فضا پیداست ، هدف طراح Gabor Disberg، خلق فضایی با حس طبیعت می باشد . تخت در ساختار یک خانه درختی و مشابه یک کابین طراحی شده است . به گفته طراح ، سعی در القای حس دوری از یک شرایط روحی نامطلوب و استفاده از متریال های طبیعی در طرح بوده است .

setavin_2001_1477888246 setavin_2001_1477888251

3 –  Bathing Bikou

اولین تجهیزات نصب شده در این فضا، یک وان به سبک ژاپنی در وسط این اتاق توسط معمار Hanna Maring می باشد ،که صرفا توسط یک جداکننده صورتی رنگ از فضای خواب و نشیمن جدا شده است . به گفته معمار طرح ، در این دیزاین به دنبال طراحی فضایی بوده ایم که حداقل تشویق مهمانان به استراحت را ارائه دهد و بجای آن مهمانان را به استفاده از فضای آب پس از یک روز طولانی کاوش در شهر تشویق نماید .

setavin_2001_1477888484

4 – Edmund

این طرح توسط تیم طراحی  Jos Blom و  Jasper Eustace صورت پذیرفته است . این دو عاشق ماجراجویی هستند ، بنابراین در طرح خود به دنبال القای حس کنجکاوی و ماجراجویی در مخاطب بوده اند . راه پله ای باریک همچون  صعود به قله کوه در کنار جانمایی گیاهان سبز متنوع در فضاهای مختلف ، تجربه حس رویارویی با یک آبشار کوچک در فضای حمام ، از جمله راهکارهای نیل به هدف فوق می باشد .

setavin_2001_14778885055 – Johnny Jukebox

مخاطب طرح دوستداران موسیقی هستند ، طراح معمار  Remco Gonggrijp، به دنبال خلق فضایی می باشد تا به مخاطب خود حس پویایی و همانند یک دی جی را بدهد . عناصر مختلف در جزئیات فضا که برگرفته از ادوات موسیقی می باشد و نیز اشکال هندسی مورد استفاده در طرح نیز حس یک محیط هنری را القا می نماید .

setavin_2001_1477888517-1 setavin_2001_1477888517-2 setavin_2001_1477888517

6 – White Bike Room

در این طرح ،طراح سعی در بهره گیری از یکی از عناصر و المان های هلندی نموده است. معمار  Thijs van Oostveen ،در طرح خود فضایی را خلق نموده است که در هر بخشی از آن با دیتایل هایی از دوچرخه روبرو هستیم . تختخواب این فضا نیز همچون جایگاهی در سبد یک دوچرخه می باشد .به گفته وی ،شما می توانید با اقامت در این فضا به اکتشاف در آن بپردازید .

setavin_2001_1477888527-1 setavin_2001_1477888527-2

 

7 – Danny’s Room

این اتاق عجیب و غریب توسط Eva van Halewijn طراحی شده است .به گفته طراح ، این فضا سرشار از عناصر و المان های هلندی و نیز رنگ های سرگرم کننده   است.تختخواب این اتاق به صورت یک جعبه میوه طراحی شده است که به عقیده طراح ، صبح هنگام احساس تازگی و شادابی را به مخاطب القا می کند .

setavin_2001_1477888540 setavin_2001_1477888540-1 setavin_2001_1477888540-2

8 – Cinema Boudoir

اتاق شماره 8 ، در این هتل توسط معمار Maja Markovic  طراحی شده است . هدف طرح ،استفاده از رنگ های سیاه و سفید و قرمز برای ایجاد یک فضای صمیمی و سینمایی با الهام از Electric Cinema در لندن می باشد . به عقیده طراح، مخاطب می تواند از تماشای فیلم در این فضا نهایت لذت را ببرد .setavin_2001_1477888548-1 setavin_2001_1477888548

 

9 – Soixante Neuf

اتاق شماره 9 هتل  در این اتاق توسط Rosa Lisa Winkel طراحی شده است . از جمله ویژگی های طرح، طراحی تخت فضا به صورت معلق می باشد . از دیگر موارد قابل توجه نور پردازی و روشنایی دوگانه فضا می باشد ،که به مرموز بودن و نیز حس عاشقانه فضا کمک می کند .

setavin_2001_1477888558-1 setavin_2001_1477888558-2 setavin_2001_1477888558

 

 

 

 

 

 

طراحی فضاهای کار کوچک و کاربردی

فضاهای غیرمفید و بلا استفاده در گوشه و کنار خانه می توانند به یک دفتر کار کوچک و جمع و جور تبدیل شوند.با ما و ایده های خلاقانه امروز همراه باشید.

این فضای کار کوچک می تواند گوشه ای دنج از خانه با دیدی مطلوب به فضای بیرونی باشد.گاهی می توان فضای زیر پلکان را با استفاده از شلف ها (طبقات) و یک میزکار تبدیل به یک دفتر کار کاربردی نمود. یک فضای کار کوچک در  آشپزخانه می تواند ،تبدیل به نقطه ای کانونی و مرکزی برای کار با تلفن ،کامپیوتر و مکانی ایده آل برای نوشتن یادداشت ها باشد.

فاصله خالی بین دو دیوار نیز می تواند موقعیتی مناسب برای یک میز کار باشد.می توان از صفحات مغناطیسی به عنوان تخته ای مدرن برای گذاشتن یادداشت ها و نکات مهم استفاده نمود.توجه به نورپردازی مناسب و کافی نیز از نکات مهم یک فضای کار است.

memaran-alef12

طراحی فضاهای کار کوچک و کاربردی

memaran-alef2

طراحی فضاهای کار کوچک و کاربردی

memaran-alef3

طراحی فضاهای کار کوچک و کاربردی

memaran-alef4

طراحی فضاهای کار کوچک و کاربردی

memaran-alef5

طراحی فضاهای کار کوچک و کاربردی

memaran-alef6

طراحی فضاهای کار کوچک و کاربردی

memaran-alef7

طراحی فضاهای کار کوچک و کاربردی

memaran-alef8

طراحی فضاهای کار کوچک و کاربردی

memaran-alef9

طراحی فضاهای کار کوچک و کاربردی

memaran-alef10

طراحی فضاهای کار کوچک و کاربردی

memaran-alef11

طراحی فضاهای کار کوچک و کاربردی

 

 

 

 

بزرگترین هتل یخی جهان

بزرگترین هتل یخی جهان که تنها از برف و یخ ساخته شده است در سوئد آماده رزرو کردن است! مسافران در این هتل می توانند روی تخت هایی که از یخ ساخته شده است استراحت کنند!
memaran-alef3

نکته جالب در خصوص این هتل این است که هر سال در ماه نوامبر، کلیه ساختمان این هتل یخی بازسازی می شود! هر سال در ماه نوامبر گروهی متشکل از مهندسان و طراحان شروع به بازسازی نقاط مختلف ساختمان هتل مانند اتاق ها، لابی، کافی شاپ و … می کنند. در ادامه می توانید تصاویری زیبا از این هتل یخی ببینید.

کافی شاپ این هتل یخی که با نوشیدنی های خنک در خدمت مسافران است!

memaran-alef4

اتاق 2 تخته این هتل یخی به نظر گرم و راحت است!

memaran-alef5

اتاق خواب در سوئیت های این هتل با دیوارهایی از یخ جدا شده است.

memaran-alef6

میز یخی موجود در اتاق های هتل و البته دیوارهایی زیبا .

memaran-alef7

اگر قصد رزرو این هتل و اقامت در آن را دارید حتما لباس گرم و قرص سرماخوردگی با خودتان ببرید.

 

 

خلق محیطی درام در طراحی داخلی رستوران Shade Burger ، اثر استودیو طراحی YOD studio دراکراین

مکان اجرا پروژه : Potava, Ukraine
سال : 2016
مشاور طراحی معماری : YOD studio
عکس : Andrey Avdeenko

در این پست با ما همراه باشید تا نگاهی به طراحی داخلی زیبای یک رستوران در اکراین که سبب شکل گیری محیطی دراماتیک شده است، داشته باشیم .  در اولین برخورد مخاطب با پروژه ، جهت گیری نگاه ها به طراحی و پوشش سقف مجموعه می باشد .

این رستوران ،که در Potava واقع شده ، توسط استودیو طراحی YOD studio طراحی شده است . سقف این رستوران متشکل از صدها قطعه روکش چوب می باشد ،که با دیتایل خاصی و با ظرافت نصب شده است و به گفته طراح پروژه ،ایده طرح برگرفته از فرآیند خرد شدن قطعات گوشت می باشد . هدف از این طرح و جزئیات، یک تجربه منحصر به فرد بصری برای  مخاطب می باشد.طیف وسیعی از رنگ ها در بافتی پویا و دارای عمق از جنس چوب شکل می گیرد .

memaran-alef1

طراحی داخلی رستوران Shade Burger

memaran-alef2

طراحی داخلی رستوران Shade Burger

memaran-alef3

طراحی داخلی رستوران Shade Burger

memaran-alef4

طراحی داخلی رستوران Shade Burger

memaran-alef5

طراحی داخلی رستوران Shade Burger

memaran-alef6

طراحی داخلی رستوران Shade Burger

memaran-alef7

طراحی داخلی رستوران Shade Burger

memaran-alef8

طراحی داخلی رستوران Shade Burger

 

 

ساختمان مسکونی San Juan با پوسته نمای خاص ، اثر تیم معماری Diaz Puanetto Arquitectos ، آمریکا

مکان اجرا پروژه : San Juan, Puerto Rico
مشاور طراحی معماری : Diaz Puanetto Arquitectos
عکس : Víctor Diaz Paunetto

در این پست با ما همراه باشید تا نگاهی به ساختمان مسکونی بازسازی شده توسط تیم معماری و طراحی Diaz Puanetto Arquitectos ، در Puerto Rico ، با نمایی خاص داشته باشیم . به گفته طراح پروژه ، در این طرح ، سعی در شکل گیری پوسته ای به مشابه یک صفحه نمایش هنری بر جداره خارجی بنا بوده است . این صفحه نمایش و پوسته از متریال استیل بوده  و به کاربران اجازه می دهد در عین حفظ حریم خصوصی و نیز امنیت ،از جریان گردش هوای تازه نیز استفاده نمایند .

memaran-alef2

ساختمان مسکونی San Juan

memaran-alef3

ساختمان مسکونی San Juan

memaran-alef4

ساختمان مسکونی San Juan

memaran-alef6

ساختمان مسکونی San Juan

memaran-alef5

ساختمان مسکونی San Juan

سینمای متفاوت و جذاب

Michal Staško ،طراحی است که سینمای متفاوتی را همراه با فضایی خاص  برای بازدیدکنندگان در اسلواکی طراحی نموده است.این سینما که در واقع ظرفیت 300 صندلی را داراست هم اکنون و با تغییراتی که در آن صورت گرفته،تنها ظرفیت 100 صندلی را دارد.

memaran-alef1

سالن سینمای متفاوت و جذاب

سطح سینما به جای پر شدن با ردیفهایی از صندلیهای مرسوم، با بالشتکهای رنگارنگ و راحت مبلمان شده است.نکته جالب دیگر این سینما داشتن حریم خصوصی است ،به گونه ای که هر فضای نشستن همچون کابینی دونفره با بالشتکهایی رنگی است .

پانلهای آکوستیک روی دیوارها نیز در تطابق با کلیت فضا و رنگ بالشتکها،به صورت رنگارنگ طراحی شده اند.

memaran-alef2

سالن سینمای متفاوت و جذاب

memaran-alef3

سالن سینمای متفاوت و جذاب

memaran-alef4

سالن سینمای متفاوت و جذاب

memaran-alef5

سالن سینمای متفاوت و جذاب

memaran-alef6

سالن سینمای متفاوت و جذاب

memaran-alef7

سالن سینمای متفاوت و جذاب

memaran-alef8

سالن  سینمای متفاوت و جذاب

memaran-alef9

سالن سینمای متفاوت و جذاب

خانه مسکونی Folly , اثر استودیو طراحی Busride , هند

مکان اجرا پروژه : Pune, Maharashtra, India
سال : 2015
مشاور طراحی معماری : The Busride Design Studio
همکاران طراحی : Apurv Aniruddh, Hinal Vyas, Pranali Patel, Rujuta Naringrekar, Kevin Mathew, Preeti Nautiyal, Shripal Shah
مجری : ABACA, FAB, HEM, Mansee Badve of Casa Nir, Scoop Energy Solutions
زیربنا پروژه : 5500 فوت مربع
عکس : Kunal Bhatia

در این پست با ما همراه باشید تا نگاهی به طراحی داخلی خانه ای با نام Folly  با ایده ای عجیب در طراجی آن داشته باشیم . خانه Folly , با هدف پاسخ به عبارت بسیار عجیب بود : Make Mistakes . کارفرمایان پروژه , افرادی جوان هستند و به دنبال خلق بیوگرافی از خودشان با استفاده از طراحی فضایشان می باشند . آنها دارای نگرانی هایی اعم از تاثیرات محیط زندگی مسکونی بر تربیت و خلاقیت فرزندان جوان خود و نیز بهره منده و لذت از محیط زندگی هستند .

این خانه در وسعت 4500 فوت مربع گسترده شده است , طراحی کلیه فضاها بر مبنای پلان آزاد و باز صورت گرفته است که هر بخش از فضا دارای پتانسیل هایی چهت استفاده چند منظوره می باشد , فضاهای باقی مانده جهت استفاده و پاسخ به نیاز های آینده دست نخورده باقی مانده است .  به عنوان نمونه فضای نشیمن توسط دو حجم متفاوت دارای استفاده چند منظوره شده است .

یک مجموعه توپوگرافی و یک حجم مکعبی شکل در این طرح سایر فضاهای آزاد در طراحی داخلی به منظور تجربه ای متفاوت از فضا در خانه و شکل گیری روابط غبر قابل پیش بینی و جدید در بین اشیاء با توجه به ماهیت متفاوت هر شی می باشد . این خانه توسط استودیو طراحی The Busride Design Studio , در سال 2015 در پونه , هند , طراحی و اجرا گردیده است .

memaran-alef1

طراحی داخلی  خانه مسکونی Folly

memaran-alef2

طراحی داخلی خانه مسکونی Folly

memaran-alef3

طراحی داخلی خانه مسکونی Folly

memaran-alef4

طراحی داخلی خانه مسکونی Folly

memaran-alef5

طراحی داخلی خانه مسکونی Folly

memaran-alef6

طراحی داخلی خانه مسکونی Folly

memaran-alef7

طراحی داخلی خانه مسکونی Folly

memaran-alef8

طراحی داخلی خانه مسکونی Folly

memaran-alef9

طراحی داخلی خانه مسکونی Folly

memaran-alef10

طراحی داخلی خانه مسکونی Folly

memaran-alef11

طراحی داخلی خانه مسکونی Folly

memaran-alef12

طراحی داخلی خانه مسکونی Folly

memaran-alef14

طراحی داخلی خانه مسکونی Folly

memaran-alef15

طراحی داخلی خانه مسکونی Folly

memaran-alef16

طراحی داخلی خانه مسکونی Folly

memaran-alef17

طراحی داخلی خانه مسکونی Folly

memaran-alef18

طراحی داخلی خانه مسکونی Folly

memaran-alef19

طراحی داخلی خانه مسکونی Folly

memaran-alef20

طراحی داخلی خانه مسکونی Folly

memaran-alef21

طراحی داخلی خانه مسکونی Folly

memaran-alef22

طراحی داخلی خانه مسکونی Folly

memaran-alef23

طراحی داخلی خانه مسکونی Folly

memaran-alef24

طراحی داخلی خانه مسکونی Folly

memaran-alef25

طراحی داخلی خانه مسکونی Folly

memaran-alef26

طراحی داخلی خانه مسکونی Folly

memaran-alef27

طراحی داخلی خانه مسکونی Folly

memaran-alef28

طراحی داخلی خانه مسکونی Folly

memaran-alef29

طراحی داخلی خانه مسکونی Folly

memaran-alef30

طراحی داخلی خانه مسکونی Folly

 

 

 

 

مرکز کوهنوردی Norwegian ، اثر تیم طراحی Reiulf Ramstad Architects ، نروژ

مکان اجرا پروژه : Åndalsnes, Norway
سال : 2016
مشاور طراحی معماری : Reiulf Ramstad Architects
مجری : Expology, Myhr, Petal AS, Walltopia
زیربنا پروژه : 900 مترمربع
عکس : Søren Harder Nielsen, Courtesy of Reiulf Ramstad Architects

در این پست با ما همراه باشید تا نگاهی به ساختمان مرکز کوهنوردی Norwegian در نروژ داشته باشیم .به گفته معمار پروژه ،ایده فرمی ساختمان برگرفته از کاربری و ماهیت پروژه با توجه به بستر قرار گیری آن  می باشد ، مکانی برای تجمع مخاطبین محلی و بازدیدکنندگان .در واقع فرم بنا ، توانسته است با زمینه خود و منظر کوهستانی اطراف به خوبی ترکیب گردد .

memaran-alef2

نمای مرکز کوهنوردی Norwegian

memaran-alef3

نمای  مرکز کوهنوردی Norwegian

memaran-alef4

دور نمای مرکز کوهنوردی Norwegian

memaran-alef5

نمای مرکز کوهنوردی Norwegian

memaran-alef6

نمای مرکز کوهنوردی Norwegian

memaran-alef7

نمای مرکز کوهنوردی Norwegian

memaran-alef8

نمای مرکز کوهنوردی Norwegian

memaran-alef9

نمای مرکز کوهنوردی Norwegian

memaran-alef10

نمای مرکز کوهنوردی Norwegian

memaran-alef11

نمای مرکز کوهنوردی Norwegian

memaran-alef12

نمای مرکز کوهنوردی Norwegian

memaran-alef13

طراحی داخلی مرکز کوهنوردی Norwegian

memaran-alef14

طراحی داخلی مرکز کوهنوردی Norwegian

memaran-alef15

طراحی  داخلی مرکز کوهنوردی Norwegian

memaran-alef16

طراحی داخلی مرکز کوهنوردی Norwegian

memaran-alef17

طراحی داخلی مرکز کوهنوردی Norwegian

 

 

خانه ای از چوب و بتن مشرف به دریای اژه , اثر تیم معماری Selim Erdil , ترکیه

مکان اجرا پروژه : Çesme, Turkey
مشاور طراحی معماری : Selim Erdil
عکس : Tunç Suerdas

در این پست باما همراه باشید تا نگاهی به ساختمان مسکونی , ترکیب شده از چوب و بتن در ترکیه با دید و منظر دریای اژه داشته باشیم . این ویلا در شیب تند کوهپایه ای قرار گرفته است , از جمله ویژگی های این بنا کنسولی با طول حدود 8 متر ( 26 فوت ) می باشد .

این ویلا توسط معمار Selim Erdil طراحی و اجرا گردیده است , با طراحی چنین کنسولی , با توجه به موقعیت بنا , می توان به حداکثر زیربنا و فضا با حداقل سطح اشغال دست پیدا کرد و نیز بتوان به دیدو منظر با وسعت بیشتر دسترسی داشت . عمده متریال های استفاده شده در این پروژه , بتن , فولاد , چوب و شیشه می باشد .

memaran-alef2

نمای خانه ای از جنس چوب و بتن

memaran-alef3

نمای خانه ای از جنس چوب و بتن

memaran-alef4

نمای خانه ای از جنس چوب و بتن

memaran-alef5

نمای خانه ای از جنس چوب و بتن

memaran-alef6

نمای خانه ای از جنس چوب و بتن

memaran-alef7

نمای خانه ای از جنس چوب و بتن

memaran-alef8

نمای خانه ای از جنس چوب و بتن

memaran-alef9

نمای خانه ای از جنس چوب و بتن

memaran-alef10

نمای خانه ای از جنس چوب و بتن

memaran-alef11

نمای خانه ای از جنس چوب و بتن

memaran-alef12

نمای خانه ای از جنس چوب و بتن

 

 

 

ایستگاه مدرن شهری Nørreport ، اثر تیم طراحی Gottlieb Paludan و COBE ، دانمارک

مکان اجرا پروژه : Copenhagen, Denmark
سال : 2015
مشاور طراحی معماری : Gottlieb Paludan Architects , COBE Architects
همکاران طراحی : SWECO, Bartenbach
مجری : GH Form, HSM Industry, Lamberts
عکس : Courtesy of Gottlieb Paludan Architects, Jens Lindhe, Ole Malling

در این پست با ما همراه باشید تا نگاهی به ایستگاه Nørreport ، در کپنهاگ ، یکی از شلوغ ترین مراکز حمل و نقل در دانمارک داشته باشیم … این سبک از ساخت ایستگاه ها در سال 1916 ساخته و در سال 1934 به صورت مدرن بازسازی شد و در سال 2012 نیز با توجه به نیاز های روز، به روز گردید . این ایستگاه در مرکز شهر کپنهاگ ، به جهت پاسخگویی به نیاز های عابرین پیاده و دوچرخه سواران به صورت متمرکز و در ارتباط با فضای باز شهری طراحی و اجرا گردید است .

چند ساختمان در بخش جلوخان پروژه با پوشش پوسته ای از شیشه و پلانی گرد و منحنی برای ایجاد امنیت برای مخاطبین جانمایی شده است .متریال های به کار رفته در طرح با هدف تامین ، تعمیر و نگهداری مناسب و مقرون به صرفه از بتن سفید، گرانیت ، شیشه و فولاد ضد زنگ استفاده شده است . در زمان های تاریک شدن هوا ، نورپردازی برج های تهویه سیستم زیرزمینی  تاکید بیشتر بر نشانه شهری و لندمارک بودن طرح دارد .

فضاهای طراحی شده دارای کنج و فضاهای پشت با توجه به موضوع امنیت ندارند و در مجاورت این بخش ها , فضاهای پارک دوچرخه و نیز فضای مطالعه پیش بینی شده است , دسترسی ها و پلکان سیستم زیرزمینی نیز از همین فضاها صورت می پذیرد .

فضاهای جلوخان به عنوان توسعه طرح , دسترسی فضاهای پیاده رو و موضوع پیاده محوری اختصاص داده شده است به گونه ای که ترافیک به صورت مستقیم به این مناطق هدایت می شود , در این پروژه محل پارک برای بیش از 2100 دوچرخه پیش بینی شده است .

این فضاهای پیش بینی شده روزانه توسط 350 هزار مسافر قطار و عابرین استفاده می گردد , بدین جهت یکی از پر رفت و آمد ترین مناطق شهری را در دانمارک شکل گرفته است . بنابراین یکی از اهداف پروژه , بازتاب و نمایشی از یک فضای پرجنب و جوش و پویای شهری بود و نیز معرفی کپنهاگ به عنوان یکی از بهترین شهرهای جهان برای استفاده دوچرخه سواران می باشد که تیم طراحی معماری پروژه متشکل از  Gottlieb Paludan Architectsو  COBE Architects , به خوبی از پس آن برآمده اند .

به گفته معمار پروژه , هدف در این طرح , تبدیل فضای پر جنب و جوش شهری , به فضایی ایمن , همراه با آسایش , استراحت و نشستن و تماشای جهان در کنار پویایی و رفتارهای شهری مخاطبین  بوده است .

memaran-alef2

ایستگاه مدرن شهری Nørreport

memaran-alef3

ایستگاه مدرن شهری Nørreport

memaran-alef4

ایستگاه مدرن شهری Nørreport

memaran-alef5

ایستگاه مدرن شهری Nørreport

memaran-alef6

ایستگاه مدرن شهری Nørreport

memaran-alef7

ایستگاه مدرن شهری Nørreport

memaran-alef8

ایستگاه مدرن شهری Nørreport

memaran-alef9

ایستگاه مدرن شهری Nørreport

memaran-alef10

ایستگاه مدرن شهری Nørreport

memaran-alef12

ایستگاه مدرن شهری Nørreport

memaran-alef13

ایستگاه مدرن شهری Nørreport

memaran-alef17

ایستگاه مدرن شهری Nørreport

memaran-alef18

ایستگاه مدرن شهری Nørreport

memaran-alef14

سایت پلان ایستگاه مدرن شهری Nørreport