طراحی فضای تابستان نشین و زمستان نشین در معماری مدرن(طراحی داخلی و معماری)

این خانه در مناطق روستایی کشور اسپانیا به گونه ای سازگار با شرایط اقلیمی طراحی شده است که فضاهای زمستان نشین و تابستان نشین جداگانه را در طراحی داخلی خانه فراهم می کند.

کرکره هایی از جنس فلز و پلاستیک، دیوار های این اقامتگاه در منطقه ی کاتالونیا در اسپانیا را پوشش می دهند که به دو بخش جداگانه در معماری داخلی برای فراهم کردن فضای زندگی مناسب در هر چهار فصل ، تقسیم می شود.

1

استودیو معماری بروکلین تحت عنوان Fake Industries Architectural Agonism با همکاری یک دفتر معماری داخلی محلی به نام  Aixopluc برای طراحی در مساحتی حدود ۳۳۰ متر مربع  که در یک دشت درخت فندق در حومه ی  آلفرخا واقع شده است ، این خانه را طراحی کردند. آلفرخا یک روستا در دامنه ی کوه سرا است و در شرق اسپانیا قرار دارد.

کارفرما یک اقامتگاه خانوادگی می خواست که به آن ها اجازه می داد که تعطیلات را در خانه ی خودشان بگذرانند. بنابراین معماران به فکر طراحی خانه ای با فضای تابستان نشین و زمستان نشین افتادند. خانه ای شامل طبقه ی همکف که قابلیت باز شدن و ارتباط بیشتر با محیط خارج را دارد برای فصول گرم سال و یک طبقه برای زمستان.

2

این خانه یک خانه ی مونتاژ است. کارفرما یک خانه ی دوبل می خواست در نتیجه آنها می توانستند از بخشی به بخش دیگر جا به جا شوند ، با توجه به آنچه که در ذهنشان داشتند شرح دادند. آن ها نمی خواستند که تعطیلاتشان را به سفر بگذرانند ، بلکه ترجیح می دادند که به پایین نقل مکان کنند و این به شکل کاملا واقعی صورت گیرد و فضاهای بالا کاملا بسته شوند.

3

در طراحی معماری داخلی هر طبقه مجهز به آشپزخانه ، سالن نشیمن و اتاق خواب های مجزاست( دو تا در طبقه ی پایین و سه تا در بالا) که فضاهای کاملا مستقل را برای زندگی به وجود می آورد.

اسکلت خانه توسط کرکره های تاشوی نیمه شفافی احاطه شده است که می تواند به عقب کشیده شود و قسمت سالن نشیمن را به ایوان مقابل خانه متصل کند.

معماران اسپانیایی Casos de Casas نیز ایده ی مشابهی را داشتند زمانی که از پانل های موجدار پلی کربنات برای دستیابی به سطوح مختلفی از عایق در اطراف یک خانه در دامنه ی کوه استفاده کردند. این خانه “بدون فصل” نامیده می شود و در شهر ساحلی کاستلیون واقع شده است.

4

این تدبیر طراحی یعنی ” غشا فصلی” در اطراف طبقه ی همکف خانه مسکونی ، به ساکنان این اجازه را می دهد که سریعا به تغییرات آب و هوایی پاسخ دهند که با این سقف فلزی براق و تیرهای اکسپوز همراه می شود.

اتاق خواب ها و حمام در داخل باکسی در پشت قرار گرفته اند که با تخته های چوب ساحلی شرقی ( یک نوع مهندسی شده از تولیدات چوب) ساخته شده است.

سقف مسطح و فلت ساختمان یک فضای دلنشین دیگر برای بهره گیری در طول ماه های گرم سال را فراهم می کند.

5

در زمستان و روزهای سرد خانواده ی ساکن این خانه می توانند به طبقه ی بالا نقل مکان کنند که به شکل کاملا سنتی و با درب های کشویی چوبی و سقف آجر طاقی بر اساس یک تکنیک بومی به نام volta catalane ؛ دکوراسیون شده است.

کرکره های می توانند روی جداره ها کشیده شوند تا فضای گرم تر و مطلوب تری در فضای داخلی منزل ایجاد کند.

6

تیم طراحی می گوید: ما آن ها را با محیط های بسیار خوب شناخته شده ی بومی تدارک دیدیم. قاب و پنجره های باز از خانه های Case study برای لذت بردن از فصول گرم و بالا با مکتب اگزیستانسیالیسم در اثر maison jaoul لوکوربوزیه برای ماه هایی که در این منطقه میزان وزش باد در منطقه زیاد است.

هم چنین آن ها اضافه کردند که نتیجه ی مطبوع تمایز معماری این خانه را از گونه های دیگر مسکن تضمین می کند.

7

این ترکیب از مواد و مصالح و تکنیک های سنتی و صنعتی در معماری کمک می کند تا دو بخش مجزا در طراحی داخلی خانه بیشتر تعریف شود و معنا یابد. علاوه بر این انتخاب شدند تا زمان ساخت به حداقل برسد و در کوتاه ترین زمان ممکن به انجام برسد. با این حال ساخت این پروژه تا زمان کامل شدن حدود چهار سال و نیم به طول انجامید.

8

در طول ساخت و تکمیل پروژه خانواده در سایت زندگی میکردند! آن ها در فصل تابستان روی پشت بام اتراق می کردند و پیشرفت پروژه ی خانه ی جدیدشان را تماشا می کردند که این پروژه معماری در واقع رابطه ی نزدیکی را بین کارفرما و سازندگان و صنعتگران محلی به وجود آورد.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید