طراحی ساختمان مسکونی Cinema House ، اثر تیم معماری UTAA درکره جنوبی

مکان اجرا پروژه : Jungni-dong, Icheon-si, Gyeonggi-do, South Koreaی
سال : 2016
مشاور طراحی معماری : UTAA
آرشیتکت (معمار) : Kim Chang Gyun
همکاران طراحی : Bae Young Sik, Jo Myung Sun, Kim Hye Jin
زیربنا پروژه : 129 مترمربع
عکس : Park Sehwon

در این پست با ما همراه باشید تا نگاهی به ساختمان مسکونی Cinema House , که ترکیبی از زندگی و کار می باشد , داشته باشیم .به گفته معمار پروژه , این ساختمان تنها فضایی برای زندگی این خانواده نیست , بلکه مکانی برای روابط کاری یک فیلم ساز نیز می باشد . سایت پروژه دارای توپوگرافی و اختلاف سطح می باشد و در جبهه جنوبی در مجاورت یک پارک کوچک نیز می باشد , که می تواند به عنوان پتانسیل در طراحی و استفاده از منظره طبیعی و نور مناسب استفاده گردد .

در مرحله اول , سایت پروژه به دو بخش به منظور استفاده بهینه از سطوح تقسیم گردد و ساختمان اصلی در بخش بالایی جانمایی شد . طبقه ی اول که به فضای زندگی اختصاص داده شده و باید دارای نور مناسب و زیاد باشد و در عین حال طبقه ی دوم که به محیط کار اختصاص دارد باید دارای نور کنترل شده باشد و همزمان چشم انداز به پارک را هم حفظ کند.  بدین جهت در طراحی پروژه برای کنترل شدت نور نمای جنوبی با پوسته دارای عمق در سطح خود طراحی شد . در واقع طراحی پروژه , UTAA  , معتقد است , هر فضایی در ابتدا بسیار ساده می باشد , سپس هنگامی که نور طبیعی کنترل شده با توجه به نیاز و ویژگی های فضا , وارد می شود , می تواند به تباین فضایی دست یافت و صفات کیفی فضا را برجسته تر نمود .

memaran-alef4

طراحی نمای ساختمان

memaran-alef6

طراحی نمای ساختمان

memaran-alef8

طراحی نمای ساختمان

memaran-alef9

طراحی داخلی ساختمان

memaran-alef1

طراحی نمای ساختمان

 

memaran-alef15

طراحی داخلی ساختمان

memaran-alef22

طراحی داخلی ساختمان

memaran-alef24

طراحی داخلی ساختمان

memaran-alef25

طراحی داخلی ساختمان

memaran-alef13

طراحی داخلی ساختمان

memaran-alef27

پلان

 

memaran-alef28

پلان

memaran-alef32

برش

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید